TEKENWERK

HET BESTE RESULTAAT

Timmerfabriek Frank van Roij streeft een gezamenlijk aanpak met de opdrachtgever na. Waarom? Simpelweg omdat het resultaat dan beter is! Door al vanaf schetsontwerp met elkaar aan de slag te gaan, weten wij precies wat u zoekt en waar we eventuele knelpunten moeten oplossen. Daarnaast zetten wij onze vakkennis graag in als vraagbaak voor aannemer of architect.

DE DERDE DIMENSIE

Een project start met het maken van een 3D-tekening van het te bouwen object. Past alles straks wel in elkaar? Een driedimensionaal beeld geeft direct inzicht in de juistheid van de constructie. Zo zien we of de verschillende bouwdelen volledig aansluiten en of er geen ‘gaten’ vallen in de constructie. Hierdoor voorkomen wij al in een vroeg stadium eventuele problemen tijdens de bouw!

HSB-CAD

Medewerkers die zich bezighouden met tekenwerk zijn allemaal bouwkundig opgeleid. Met behulp van het programma HSB-CAD ontwerpen zij een zeer gedetailleerde bouwtekening. Elk onderdeel wordt nauwkeurig beschreven en van een barcode voorzien. Deze barcode is de basis voor de computergestuurde, machinale verwerking.