MACHINEPARK

ULTIEME KNOW HOW

De bouwsector verandert snel en vraagt om steeds sneller en goedkoper bouwen. Dat is alleen maar mogelijk als je beschikt over de modernste machines en een uitgebalanceerde productielijn. Timmerfabriek Frank van Roij beschikt over een volledig computergestuurde inrichting en de juiste kennis en know how om hier het beste uit te halen.

 

HIGH-TECH

Onze 5.500 m2 grote fabriekshal herbergt een groot aantal hightech machines die alle vormen van houtbewerking aankunnen. Hierdoor behoort onze fabriek tot de modernste van Noord-Brabant. In onze fabriek werken wij met: Een Afort schaaflijn (voor het digitaal inmeten van deuren), een Conturex 326 voor kozijnprofielen, een Hundegger SC3 voor houtskeletbouw, een CNC houtbewerkingsmachine van Biesse. Tot slot een volledige HSB-lijn en een gloednieuwe zaagstraat.

 

ROBOTISERING

Dankzij een efficiƫnte inrichting en optimale onderlinge afstemming van de verschillende bewerkingen kunnen wij onze wachtmomenten en verspilling tot een minimum beperken. Robotisering speelt in steeds toenemende mate een hoofdrol, afwijkingen komen nauwelijks voor. Hierdoor realiseren wij met zeer korte doorlooptijden producten van topkwaliteit. En allemaal voor een vriendelijke prijs.