SPUITERIJ

FINISHING TOUCH

In onze milieuvriendelijke spuiterij verzorgen wij de afwerking van door ons gefabriceerde kozijnen, platen en stelkozijnen. Slechts bedekt met een laag grondverf of zo u wilt volledig afgelakt, beglaasd en geplaatst. Wij verplaatsen ons graag in uw situatie en leveren daarbij de kwaliteit die u wenst. Zodat u uw kostbare tijd kunt besteden aan hetgeen waar u goed in bent.

 

CERTIFICERINGEN

Voor de afwerking van kozijnen is Timmerfabriek Frank van Roij in het bezit van certificeringen op basis van de Conceptenmethode. Concept I: een afwerking met grondverf. Concept II: afgewerkt met grondverf en voorlak. Concept III: wij leveren kozijnen met grond-, voor- en aflak, inclusief beglazing. Bovendien worden de kozijnen onder onze verantwoordelijkheid geplaatst. Een unieke combinatie waarmee wij u veel zorg uit handen nemen!

 

MILIEUVRIENDELIJK

Een gezond milieu vinden wij zeer belangrijk, evenals de gezondheid van onze mensen. Daarom werken wij alleen met watergedragen verf. Een garantie voor een uitstekende verfkwaliteit en een verantwoorde werkomgeving.