LEVERING

JUST IN TIME

Timmerfabriek Frank van Roij is in staat om haar producten ‘just in time’ te plannen, te fabriceren en te leveren. En als het enigszins mogelijk is leveren wij uw bouwelementen zoveel mogelijk als prefab op de bouwplaats. Onze service gaat verder dan levering ‘af fabriek’. Wij zijn niet voor niets specialisten in Prefab!

 

DIRECT AAN DE SLAG

Doordat het door ons gebruikte hout droog wordt opgeslagen en verwerkt, kunt u kozijnen en prefab houtskeletbouwelementen direct na levering plaatsen. Dat is wel zo goed voor de levensduur en het scheelt u veel kostbare wachttijd. Bovendien is een woning of ander gebouw snel wind- en waterdicht.

 

KANT EN KLAAR OP DE BOUWPLAATS

Binnen de kaders van wet- en regelgeving bezorgen wij onze producten zo ‘prefab mogelijk’ bij u op de bouwplaats. Een wand, een dakkapel of zelfs een complete aanbouw. Hiervoor beschikken wij over een groot aantal vervoermiddelen, trekkers en opleggers die speciaal zijn uitgerust voor het laden en lossen van grote objecten. Slechts viaducten en stoplichten zijn onze grootste beperking!