<hr><br /><br /> <center><a href="/?p=273">Houtskeletbouw</a> | <a href="/?p=307">Kozijnen</a> | <a href="?p=312">Houtbewerking</a> | <a href="?p=359">Prefab</a> <br>

PREFAB

Prefab, de verzamelnaam voor alles wat voorafgaand aan de bouw in een fabriek wordt voorbereid. Met als groot voordeel dat de productie en assemblage onder ideale omstandigheden en op het juiste moment plaatsvinden. Prefab woningen kennen daardoor een korte bouwtijd, zijn prima geïsoleerd en oerdegelijk. Mede hierdoor vertegenwoordigen zij een hoge marktwaarde.

IDEALE PRODUCTIEOMSTANDIGHEDEN

Terwijl op de bouwplaats de fundering wordt gestort, zetten wij wanden, vloeren, plafonds en dakplaten in elkaar. Maar ook voor complete dakkapellen, dakopbouwen en aanbouwen draaien wij onze handen niet om. Wij voeren alles onder één dak uit en beschikken over de beste productiemethoden. Alle materialen worden droog opgeslagen en ook tijdens de fabricage heeft het Nederlandse klimaat geen invloed op het eindproduct.

TRADITIONELE BOUW

Prefab heeft zich al jaren bewezen als een kwalitatief hoogstaande en duurzame bouwwijze. Door steeds slimmere productiemethoden tillen wij de traditionele technieken via een industrieel proces naar een hoger level. Zo verbeteren wij de kwaliteit van het oude ambacht, elke dag opnieuw.