MONUMENTEN

Ondanks de modernisering in ons bedrijf zijn wij het oude ambacht niet uit het oog verloren. Een eeuwenoud kozijn in een monumentale woning, vierkant of boogvormig, maken wij zonder problemen na. Inclusief alle antieke detailleringen en met de kwaliteit van vandaag. Schrijnwerk van het hoogste niveau!

KOZIJNEN

Kozijnen zijn niet alleen functioneel maar bepalen ook voor een groot deel de uitstraling – en daarmee de waarde- van een pand. Timmerfabriek Frank van Roij besteedt daarom de grootste zorg aan de materiaalkeuze en afwerking van raam- en deurkozijnen. Wij leveren losse kozijnen of ingebouwd in een HSB-element. Afgelakt en inclusief beglazing als u dat wenst en met de mogelijkheid  van het KOMO kwaliteitskeurmerk.

VOUWWANDEN, SERRES EN LICHTSTRATEN

Ervaar de kracht van licht en lucht! Onze kozijnen zijn uitermate geschikt voor speciale toepassingen als glazen vouwwanden, serres en lichtstraten. Dergelijke toepassingen leiden tot een zeer exclusieve woonbeleving en energiebesparing. Daarnaast kan een vouwwand ook zeer praktisch zijn, bijvoorbeeld als verplaatsbare scheidingswand. Al onze producten voldoen aan de hoogste isolatie- en anti-inbraaknormen.