HOUTSKELETBOUW

Een functioneel en oersterk bouwsysteem, als basis voor het door u gekozen concept. Dat is waar prefab houtskeletbouw voor staat. Timmerfabriek Frank van Roij is al vele jaren specialist op het gebied van deze bouwmethode. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever ontwikkelen én produceren wij KOMO gecertificeerde HSB-elementen. Onder ideale omstandigheden en van een hoogwaardige kwaliteit.

VAN DAKKAPEL TOT BEDRIJFSPAND

Houtskeletbouw kent vele toepassingen: van dakkapellen, binnenwanden, vloeren en plafonds tot complete gevelconcepten voor woonhuizen en bedrijfspanden. Als basis voor een gezichtsbepalende gevelbekleding of volledig afgewerkt in de uitstraling die u wenst.

FLEXIBELE BOUWMETHODE

De voordelen van houtskeletbouw hebben zich al vele jaren bewezen. Een sterke maar lichtgewicht constructie met een bijzonder fraai uiterlijk die –indien nodig- ook nog eens snel en gemakkelijk verplaatsbaar is. Onze aanpak is zeer klantgericht; zo u wilt bouwen wij kozijnen vooraf in, afgelakt en inclusief beglazing. Ook de inbouw van een aluminium of kunststof kozijn is mogelijk. En wij leveren alle elementen op het afgesproken tijdstip bij u op de bouwplaats.