HOUTBEWERKING

HOUTBEWERKING

Een fraaie afwerking van een gebouw door middel van bijzondere constructies en gedetailleerde bewerkingen. Hout leent zich hier uitstekend voor. Timmerfabriek Frank van Roij heeft de juiste knowhow en equipment in huis om uw idee in praktijk te brengen. Zo dragen wij bij aan de finishing touch voor elk project.

UW WENS IS ONZE UITDAGING

Mooie overstekken en bijzondere spantconstructies, een fraai bewerkte daklijst of authentieke gootklossen voor de restauratie van een monumentaal pand. Wij leveren zelfs prefab gevelbekleding. Geen voorwerp of aantal is voor ons te gek, onze goed opgeleide vakmensen verwerken elk idee tot een kunstwerk. Of het nu om één object gaat of om duizend, wij maken het voor u.

PLAATBEWERKING

Reclameborden, willekeurige afbeeldingen of plaatdeuren; ook voor plaatmateriaal op maat kunt u bij ons terecht. Dagelijks frezen wij ronde en schuine kanten, facetranden, sponningen en profileringen en brengen wij uitsparingen aan in het platte vlak. Zowel voor het grovere werk in de houtskeletbouw als voor fijne toepassingen in de interieurbouw.

<hr><br /><br /> <center><a href="/?p=273">Houtskeletbouw</a> | <a href="/?p=307">Kozijnen</a> | <a href="?p=312">Houtbewerking</a> | <a href="?p=359">Prefab</a> <br>